Nämen godmorgon!

Nu är det så att min kompis här världens bästa blogg. Hon ligger på topplistan och jag älskar att läsa i den så innan ni klickar er härifrån så måste ni besöka http://www.allasjulias.blogg.se/ ett måste ;) ni kommer inte att ångra er!

Aja idag ska jag iallafall åka tilll ikea och titta på möbler till mitt nya rum med hela vår "stora" familj. Sedan så ska  jag sitta och slappa och se på någon rolig film, har ni något bra förslag? Jag tror det blir Hairspray med den snygga Zac Efron :) MM vad jag dreglar när jag ser på honom. Och det blir nog allt, skriver senare :) Puss <3

Hairspray blir det nog


måns eller perelli?

Nu ska ni få höra något, jag vet inte om det är sant men ni vet väl alla vem Måns Zelmerlöw och Charlotte Perelli är? I allafall Charlotte var men i året melodifestivalen med låten "Hero" och enligt ett rykte så skulle producenten välja bland honom Måns eller Charlotte. Vem skulle ni ha valt? Undra hur Måns vertion av låten skulle vara?

Måns eller Charlotte?
 


sötaste tofflorna

dem sötaste tofflorna jag någonsin har sett :) ska verkligen spara till dem
dem här kan du hitta på www.nelly.se för 299 kr. vad tycker du om dem? 
Klicka här för en större bild på Paul Slippers

min stil

som ni kanske inte vet ska jag göra om mitt rum och flytta till ett större rum. i allafall så här drömmer jag om den här mio garderoben :) vad tycker ni om den? personligt så älskar jag den ;)
Flex 2

Om jag fick välja

asså jag längtar verkligen efter sommaren. och allt som man kan ha på sig! bikini,linne shorts, flippflopp you name it! för mig är det ljusa färger som gäller i sommar, dels att man ser brun ut i dem och dels för att jag har bara haft svarta/gråa kläder i vintras så himla trist asså, men när sommaren kommes så ka jag satsa på ljusa :)

Klicka här för en större bild på Magail Dress     om jag fick välja ofc :) älskar mode, vad tycker ni om dem?
bild 1 www.nelly.se
bild 2 www.wedins.com
bild 3 www.Wedins.com  


mitt första inlägg

hejsan allihop :) det här är mitt första inlägg som ni kanske ser (a) i den här bloggen kommer jag att skriva lite vad som helst, från kändisar till mit tråkiga vardags liv osv :)

heeej då! <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0