Favorit serier

Asså det finns vissa TV-serier som jag inte kan leva utan.  T.ex tänk om det inte fanns Gre'y? ( Grey's Anatomy) Eller One Tree Hill? Då skulle det ju inte finnas något roligt program på tv :S
I allafall är mina favvo serier Grey's, Desperate Housewves, One Tree Hill, Vänner och såklart älskade Gossip Girl och Simpson. Jag har många fler men som jag inte kommer på just nu :) 

Grey's Anatomy                                                                 Desperate housewives
  

One tree hill                                                                     Gossip girl
   

Simpson                                                                                           Vänner
   


Japp det var dem :) men nu måste jag sluta, jag ska jag göra mig i ordning för att jag ska till stan med mamma och domi :) Skriver kanske lite senare när jag kommer  hem :)

Puss och kram <3

Hejsan :)

Shiit asså :S det var länge sedan jag skrev :s och jag lovar er at det har hänt mkt sen jag skrev, jag har fått en ny mobil efter attt den andra dampade så fick jag pengarna tillbaka och så köpte jag en annan ( sony ericsson K810i ) Min syrra har haft konfirmation och hela vår släkt kom från polen, Det var jätteskojj :) Jo juste och har ju entligen fått mitt efterlängtade nya rum :) det blev asfint.
Okej det kanske inte hade hänt så mkt men det var bara dem viktigaste sakerna som jag ville berätta :) Juste om två veckor och 5 dagar åker jag til turkiet med mamma, domi och min kompis och hennes mamma och lillasyster! Det kommeratt bli så himla roligt !

Okej men nu orkar jag inte skriva mer så jag skriver lite senare.
Puss och kram <3

RSS 2.0